Starburst

starburst netent

Jag har alltid undrat vad det är för speciellt med blommor. Har aldrig förstått riktigt varför dom flesta (mest tjejer) älskar blommor i alla dess former. Plocka dom, ge bort dom, lukta på dom, jobba med dom eller helst av allt – få dom. För mig har det mest varit jobbigt när någon ger mig blommor. Har varit som att få en väldigt tveksam present eller julklapp som gör att man måste spela som om man verkligen gillar den. Såhär har det alltså alltid varit, ända fram till jag började spela Starburst. När blommorna (jag vet att det är stjärnor, men för mig har det alltid varit blommor) visar sig blir jag otroligt glad! Vill bara ha fler hela tiden. Två stycken är helt okej men när TRE stycken uppenbarar sig blir jag lyrisk. Då är det bara sitta och beskåda en säker storvinst rulla in. Underbart. Just Starburst blir det oftast när jag är inne på nätet och spelar, spelar nog mest på Betsson just nu, vilket funkar utmärkt för mig. Brukar variera mitt spel så mycket som möjligt – klicka/stanna spinnet olika fort eller bara låta den snurra klart.

Om du är sugen på att testa Starburst eller nåt annat härligt spel på Betsson så går du in här: Betsson

smal starburst

Inlägget Vad är det för speciellt med blommor ?? dök först upp på Bästa Bonus.