Varje dag under fem dagar kan du vinna en 55″ TV eller en Apple Watch. Sammanlagt ger Mr Green bort tio prylar, alltså fem av varje där det till slut kommer finnas 10 lyckliga vinnare!
Kollar du mycket på TV? Älskar du teknik? Eller är du ute efter att ha de senaste och häftiga teknikprylarna? Då är det inget att snacka om, utan du bara måste vara med i Mr Green:s senaste tävling som pågår denna vecka där du har fina chanser att kunna vinna antingen en fantastisk 55-tums Samsung böjd Smart TV eller en supergrym Apple Watch.

Mr Green ger bort 55" TV och Apple Watch varje dag

Hightech så det förslår…

Det bästa med det hela är att Mr Green inte bara ger bort någon enstaka sak utan fem sköna prylar av varje fram till och med den 28:e augusti!

Nu har du möjligheten att göra hemmabion lite mer hightech med Samsungs plattform för Smart TV, som enkelt låter dig växla mellan dina favoritfilmer, tv-serier, spel och mycket mer. Lyx!

Väljer du hellre en Apple Watch kan du hålla koll på din träning, mäta pulsen, ringa samtal, läsa din e-post, kolla vädret, skicka SMS, hitta rätt med GPS och se alla notifieringar i din telefon – allt tack vare en snygg liten klocka som förhöjer din elegans varje minut av dagen. Coolt tycker vi!

Så här deltar du i tävlingen

Om du inte redan är medlem hos Mr Green så ska du veta att det är 100% gratis att gå med och tusentals andra spelare redan roar sig med att spela de bästa spelen i sina datorer, mobiler och surfplattor. Mr Green är ett mycket prisbelönat casino och sätter säkerheten och spelupplevelsen främst. Att öppna konto hos Mr Green går snabbt och är enkelt, du får en 100 % välkomstbonus på din första insättning samt en extra bonus. Extrabonusen består av 100 frespins på en av deras mest populära spelautomater – Spiñata Grande.

För att ha chansen att vinna någon av de dagliga utlottningarna av en 55-tums TV och Apple Watch behöver du bara sätta in och spela för 100 kr på nåt av Mr Green:s suveräna spel, varje dag fram till fredag den 28:e augusti. För varje 100 kr som du sätter in och spelar för får du en lott till den dagens prisdragning. Observera att du kan skaffa max fem lotter per dag.

Vinnarna kommer att lottas fram bland alla deltagare den dagen och presenteras på Mr Green:s Facebooksida och på deras blogg.

Se till att hålla ett öga på din inkorg på Mr Green, för vinnarna har bara 24 timmar på sig att acceptera priset, annars drar vi en ny vinnare.