Här följer ytterligare ett av våra erbjudanden som vi tipsar om.

Är du personen som gillar bingo och vill ha lite spänning för riktiga pengar så hjälper vi dig en bit på vägen. bet365 ger just nu nya bingospelare ett bra startpaket när man öppnar konto.

Nya spelare får 250 kr gratis!

Vad behöver du göra för att få dina 250 kr extra? Vi hjälper dig steg för steg för att du enkelt ska få in pengarna på ditt spelkonto.

1. Öppna konto hos bet365

2. Efter du registrerat dig så kommer du få ett e-mail med en erbjudandekod som slutar på BBFTB.

3. För att kunna ta del av bonusen på 250 kr så behöver du bara skriva in erbjudandekoden när du gör din första insättning eller besöka sidan ”Ange erbjudandekod” som du hittar under ”Mitt konto”.

4. För att bonusen ska bli tillgänglig så behöver du göra en insättning på minst 50 kr och köpa bingobrickor för pengarna.

Så i princip kan man säga att du får 300 kr på ditt bingokonto för bara en insättning av 50 kr. bet365:s bingoerbjudande på 250 kr gratis till nya kunder är ett av de bästa som finns bland spelbolagen och på marknaden.

Vill du veta mer om spelbolaget så kan du läsa vår recension om bet365 bingo här.

bingo erbjudandeMed mer en sex miljoner kunder över hela världen är Bet365 ett av de största bolagen i branschen inom spel- och vadslagning. bet365 har 1700 anställda och är Storbrittaniens sjunde största privata företag.