I helgen har Serie A avspark och det är mer öppet än någonsin om vilket lag som ska ta hem årets Scudetto och nu kan du spela riskfritt LiveBet på Serie A. Vi har att se fram emot en spännande säsong av italiensk fotboll från nationen som tog sig till finalen i Kiev för åtta veckor sedan. Lagen som enligt experterna har störst chans att ta hem Serie A titeln är Juventus, Milan och Inter.

Napoli – Milan Live Stream

Serie A live odds

För att fira denna aptitretande säsongsstart erbjuder spelbolaget NordicBet dig ett riskfritt LiveBet, som du kan göra från din mobil eller från datorn.

Allt du behöver göra är att logga in på LiveBet, antingen via mobilen eller datorn. Om du använder mobilen: Logga in, gå till Mitt konto och skriv in koden DUEDUE under Bonuskod. Om du spelar via datorn: Logga in, klicka på Mitt konto och skriv in koden under Bonuskod. Om ditt första spel på den italienska ligastarten inte är en vinnare ersätter vi insatsen upp till 50 kronor.

Dagens LiveBet matcher hos NordicBet är:

AC Milan – Sampdoria 18.00
AS Roma – Catania 20.45
Palermo – Napoli 20.45
Pescara – Inter Milan 20.45

» Klicka här för att göra ditt riskfria LiveBet!