Arsenal mot Liverpool den 2 september har alla förutsättningar att bli en speciell match och om du gör ett Scorecast -spel så har du möjligheten att få insatsen tillbaka på ditt första spel. Saken är att om det delas ut ett rött kort i matchen så återbetalar spelbolaget NordicBet insatsen upp till 500 kronor. Med så mycket på spel för båda lagen så är det lätt hänt att det hettar till, inte minst med tanke på att båda lagen har hetlevrade managers och att de två lagen slutade tvåa respektive fyra i utvisningsligan förra säsongen. 

Allt du behöver göra när du spelar Scorecast är att namnge förste målskytt i matchen såväl som slutresultatet. Om en spelare får syna det röda kortet återbetalar NordicBet insatsen på ditt första Scorecast-spel upp till 500 kronor om det inte är ett vinstspel! Minsta insats är 20 kronor. 

Kom ihåg att Scorecast kan ge dig höga vinster till en liten insats. Lycka till!

Spela på NordicBet här!

Scorecast Liverpool - Arsenal