Vill du veta vad som händer hos bet365 den närmsta tiden? Du hittar spännande spel inom alla kategorierna, sport, bingo, casino och games. Här nedan finner du flera erbjudanden.

Fotboll – Champions League är tillbaka
Spänningen har stigit i och med nystarten av Champions League 2012/2013. Europas storklubbar sparkar igång turneringen den 18 och 19 september. Några av höjdpunkterna den här veckan var Manchester Citys resa till Real Madrid och Chelseas kamp för att försvara titeln. Juventus bjöd upp till dans på Stamford Bridge. Champions League garanterar ett ökat intresse och bet365:s 100% Europafotbollsbonus ger dig mersmak av turneringen. Du kan tjäna en bonus på flervalsspel, bestående av tre eller fler val, upp till 100% för en kupong med 14 val! Den rätta stunden är kommen för bet365:s 100% Europafotbollsbonus!

Golf – Ryder Cup
Den 28 september förbereder sig Europa och USA inför kampen om vem av dem som kan kalla sig rättfärdiga mästare av Ryder Cup vid Medinah Country Club. På vanligt vis kommer bet365 erbjuda de mest populära marknaderna under detta tredagarsevenemang. Efter den spännande avslutningen under 2010 års tävling vid Celtic Manor, i vilken den sista matchen för singelspel visade sig bli avgörande kan vi garantera dig att denna tävling kommer bjuda på en tuff kamp rakt igenom. Spelmarknader som Vinnare, Rätt antal poäng och Att vinna matchen finns till ditt förfogande!

Poker – Sprint
Sprint är en ny typ av Hold’em poker som ger dina kunder en mer intensiv upplevelse än någonsin tidigare. Borta är väntetiden mellan händer, lägger de sig så ansluter en annan grupp spelare och en ny hand börjar direkt. Med Sprint spelar du fler händer och tar fler beslut under varje session. Detta innebär att spänningen ökar och att det finns fler chanser att vinna. Sprint maximerar varje sekund av din tid som du spenderar vid borden och detta är ett utmärkt tillfälle att testa Pokerprodukten. Lär dig mer om Sprint hos bet365.

Games – Games för Mobil
Alla som älskar Games kan nu njuta av alla sina favoritspel från nästan vart de än befinner sig när bet365 lanserar sin nya produkt, Games för Mobil. Du kan uppleva all spänning med Games hos bet365 på resande fot via deras iPhone eller iPad. Med ett ökande utbud av spel tillgängliga med denna nya produkt är detta säkerligen något som du vill ha vetskap om.

Bingo – Bingo FourTunes
Som Bingofans kan du bilda ett band tillsammans med kompisar och sikta på att ta dig högst upp på topplistan. Ju mer du spelar desto fler LP-belöningar tjänar du. Med fyra speciella evenemang i följd, fyra nivåer att klättra uppför och fyra LP-belöningar att sikta på finns det otroligt stora möjligheter för dig som spelare att fixa Bingo FourTunes. Varje band får en extra förmån där man kan vara med i en prisdragning där varje bandmedlem kan vinna en iPod Touch. Kampanjen startar den 17 september så glöm inte att hoppa på Bingo FourTunes!

erbjudanden bet365