Att se  El Clásico Live är en dröm för många! Ännu större är det att få se det klassiska derbyt mellan Real Madrid och Barcelona live i Spaniens huvudstad Madrid med Pradomuseet, Kungliga biblioteket, alla dessa små tapas ställen som serverar middag till framåt småtimmarna. Drömmer du om att vara på plats nästa gång…

Du vet att en fotbollsmatch är riktigt speciell när hela världen kallar den ”El Clásico”. Och namnet skapades långt innan Jose Mourinho var på plats! Att se matchen på TV är spännande nog. Men att vara på plats och att höra publiken och se Lionel Messi och de andra toppspelarna på plats är något alldeles extra.

Nu har du chansen. För att ha möjligheten att få se nästa El Clásico på plats ska du spela minst en trippel i helgen på spelbolaget NordicBet som innehåller något val från denna helgs El Clasico. Gör du det så är du med i en utlottning som kan ta dig och en vän till nästa El Clásico som spelas första helgen i mars 2013. Boende på fyrstjärnigt hotell, resa och fickpengar ingår!

Det andra El Clásico 2012/13 kommer sannolika att avgöra LaLiga och bestämma var titeln hamnar och för att ha chansen att uppleva det på plats på Santiago Bernabéu med en vän så behöver du bara delta i NordicBets utlottning. Kanske är det just du som har turen på din sida och får åka till Spanien.

El clasico i Madrid