Njut av matchen Swansea – Middlesbrough och ett gratis spel ikväll!

Man brukar säga att det bästa i livet är gratis, så här kommer ett erbjudande vi tror du kommer att gilla. NordicBet ger dig 50 kronor i riskfritt LiveBet på matchen Swansea City-Middlesbrough, en match som också visas via livestreaming på NordicBet i dag 12 december

Swansea – Middlesbrough har matchstart kl. 20.45.

Om ditt spel går in så vinner du som vanligt, men om du förlorar så ger de dig pengarna tillbaka. Vi sa ju att du skulle tycka om erbjudandet! 

Gå till NordicBet och skriv bara in koden DEC12 innan du gör ditt LiveBet. Lycka till!

livebet


Ny när det gäller Livestreaming?

Livestreaming tillåter dig att se en match i direktsändning i datorn. Känner du redan till Livestreaming? Inga problem, erbjudandet gäller dig också! Gör ett spel för 50 kronor i LiveBet på Swansea City – Middlesbrough som NordicBet visar via Live stream och om du förlorar så återbetalar de dig insatsen.

___________________________________________

Så här gör du:

1. Logga in på ditt konto och skriv in DEC12 i rutan för Bonuskod 

2. Spela för 50 kronor i LiveBet på Swansea City – Middlesbrough. Om du förlorar så återbetalar NordicBet insatsen till ditt konto inom 48 timmar efter det att matchen är slut.
NordicBet Regler & Villkor för erbjudandet:

1. Detta riskfria LiveBet är tillgängligt på matchen Swansea City – Middlesbrough som spelas den 12 december 2012. 

2. Om det första LiveBet-spelet som gjort efter att koden slagits in inte är ett vinstspel återbetalas insatsen upp till 50 kronor inom 48 timmar från det att den aktuella

match som spelet gjorts på är färdigspelad. 

3. Detta erbjudande gäller enbart på spel gjorda i LiveBet och kan göras både i datorn eller via mobilen. 

4. Återbetalning sker enkom om det val och lagt spel på specifikt event är förlorat. Ingen återbetalning ges om valet på det specifika eventet är rätt, även om hela kupongen är ett förlustspel. 

5. Att spela emot det första initierade riskfria spelet för att fullfölja bonusutbetalningens riktlinjer eller att medvetet manipulera bonuserbjudandet är ej tillåtet. NordicBet reserverar sig för möjligheten att agera och stoppa felaktigt eller manipulerat bonuserbjudande. 

6. Detta erbjudande är tillgängligt för alla kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge. 

7. Generella regler och villkor gäller för riskfritt Livebet Swansea Middlesbrough.