Nu har vi tagit steget över till ett nytt år och vi hoppas att 2013 ska bli riktigt bra! Du får chansen direkt att vara med i utlottningen av tre resor till El Clásico i Madrid mellan Real Madrid och Barcelona. En del har satt upp nyårslöften som man ska försöka hålla och många har önskelistor som man drömmer om ska uppfyllas. Kanske har du en resa till El Clásico på din önskelista? Kanske kan din önskning slå in för vem vill inte få uppleva ett härligt El Clásico mellan Real Madrid och Barcelona, två av världens absolut bästa fotbollsklubbar i ett soldränkt och underbart Madrid i början av mars?

Streama Mallorca – Barcelona gratis!

Tre paketresor ska just nu lottas ut till El Clásico och det är spelbolaget NordicBet som står för kalaset. Det enda du behöver göra är att göra en insättning på ditt Sportsbook konto på minst 200 kronor hos NordicBet mellan den 1 och 10 januari 2013 så är du med i utlottningen. Varje paket gäller för två personer och är inklusive flyg, boende på fyrstjärnigt hotell och fickpengar.

Som de flesta vet så är både Real Madrid och Barcelona två stjärnspäckade lag innehållande storstjärnor som Lionel Messi, Iniesta och Christiano Ronaldo. Trion är förövrigt de tre slutkandidaterna till den Europeiska Guldbollen ”Ballon d’Or” som går till världens bästa fotbollsspelare och avgörs den 10 januari. Så se nu till att vara en av de som nu har chansen att vinna en resa till El Clásico i Madrid genom utlottningen hos NordicBet!

Real Madrid - FC Barcelona