real madrid manchester united champions league

Här är ett bra erbjudande för dig som gillar odds och livebetting.

Det har äntligen blivit dags för Champions League slutspel.Real Madrid och Manchester United gör upp i en av åttondelsfinalerna av UEFA Champions League på Estadio Santiago Bernabéu. England mot Spanien, Ferguson mot Mourinho och Wayne Rooney mot Cristiano Ronaldo. Det är mycket som står på spel och räkna med att vi kommer få se en hel del heta känslor både på planen och och utanför. Speciellt kul ska det bli att se Ferguson och Mourinhos agerande inom den streckade rektangulära gräns som finns mellan planen och avbytarbänken. Matchen spelas onsdag den 13 februari och i samband med den erbjuder bet365 ett gratisspel för att öka spänningen ytterligare. 

Gratis Liveoddsspel

Placera ett spel före matchstart på detta högst efterlängtade möte så ger bet365 dig ett Liveoddsspel till samma värde gratis under matchens gång.
gratis liveoddsspel
För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Ditt gratis Liveoddsspel måste betalas för, och placeras precis som vanligt, skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar bet365 din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr*).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Besök bet365 här och läs mer om erbjudandet