Tänk att få se Liverpool mot Chelsea i Premier League och stjärnor på fotbollsplanen som Steven Gerrard och Suarez i Liverpool möta Frank Lampard och Fernando Torres i Chelsea.

Nu har du chansen att tävla om en sådan fotbollsresa där även Glenn Hysén följer med som expert, ingår gör flyg, boende och matchbiljetter. Glenn firade stora framgångar med Liverpool under sin tid i klubben. Det är spelbolaget Unibet som anordnar tävlingen och resan och för att vinna den ska du ha så hög utbetalning på dina spel som möjligt under perioden den 1 mars till 6 mars, så skynda dig, det är bara några dagar kvar!

Så gör du för att delta i tävlingen

Du måste börja med att anmäla dig i tävlingen hos Unibet. Dina spel räknas från det att du anmält dig. Du får poäng för varje vinnande spel du lägger i oddslobbyn, före match och live i datorn eller mobilen. Om du är ny spelare kan du få riktigt bra startbonus från flera spelbolag!

Exempel: Du spelar för 100 kr på oddset 2,00. Om ditt spel går hem blir din poäng 200 för det spelet. Sedan spelar du 400 kr på oddset 3,00 och även det spelet sitter, för det spelet får du då 1200 poäng. Förlorade spel ger inga poäng.

Alla insatser räknas i tävlingen och du har hela Unibets oddsutbud till ditt förfogande. Spel där cash-in-funktionen i livebettingklienten använts räknas inte. Du kan enkelt följa de bästa resultaten i tävlingen. En leaderboard kommer att uppdateras dagligen från måndagen den 4 mars.

Priser

1. Resa för två till Liverpool-Chelsea den 21 april, flyg, boende och matchbiljetter ingår.
2. 3000 kr
3. 2000 kr
4. 1000 kr
5-10. Sju nummer av fotbollsmagasinet Offside

Anmäl dig genom att klicka på bilden nedanför!

Premier League resa