gratisspel liveoddsDen här veckan har det blivit dags för returerna i Champions Leagues åttondelsfinaler. Ferguson säger att Cristiano Ronaldo kommer få ett varmt mottagande på Old Trafford.

Matchen spelas tisdag kväll (2013-03-05) med matchstart 20.45. För att öka spänningen ytterligare i detta jättemöte så erbjuder bet365 ett gratis liveoddsspel.

Hur fungerar det med gratis liveoddsspel?

1. Placera ett spel före matchstart på Man Utd mot Real Madrid så bet365 dig ett Liveoddsspel till samma värde gratis under matchens gång.

2. För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad.

3. Ditt gratis Liveoddsspel måste betalas för, och placeras precis som vanligt, och skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar bet365 din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr).

 

Som alltid har du gott om marknader att välja bland när det gäller bet365. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll!