Idag spelas Premier League matchen mellan de två storlagen Liverpool och Chelsea FC och vi har hämtat ett mycket intressant erbjudande från spelbolaget Betway. Om Fernando Torres, som tidigare spelade i Liverpool men numer spelar i Chelsea, gör första målet i den här matchen så återbetalar Betway förlorade spel på utvalda odds: Rätt resultat, Första målgörare, Sista målgörare, samt Halvtid/Fulltid.

Fernando Torres Chelsea FC

Chelsea blev igår omsprunget av Arsenal i ligan och har nu trycket på sig vinna matchen mot Liverpool för att ta tillbaka tredjeplatsen i Premier League. Men det mest intressanta är om Fernando Torres kommer stå pall för pressen när han återvänder till Anfield och ska prestera mot sina forna lagkamrater på hans förra klubbs hemmaarena Anfield Road.

Läs mer om erbjudandet ”Fernando Torres Odds Special på Liverpool – Chelsea” under Veckans Kampanjer på Betway Odds.

Betway erbjuder också ett TOPPODDS på att Liverpool vinner över Chelsea! Toppodds innebär högsta odds bland stora europeiska spelbolag (högsta insats 250 kr).

Fernando Torres Odds Special på Liverpool - Chelsea

 

Matchen startar kl. 17.00 idag söndag 21 april