Svenskt Spel har inlett ett samarbete med Betsafe som ger dig som ny spelare en riktigt bra startbonus att spela för. Normalt sett så brukar Betsafe ge en öppningsbonus till nya spelare på 100 %. Via oss på Svenskt spel får du nu istället en bonus på 300 % upp till 1500 kr. Det vill säga, sätt in 500 kr och få ytterligare 1500 kr på ditt spelkonto som ger dig sammanlagt 2000 kr att spela för! Utöver detta supererbjudande så får du också 10 gratis free spins på den oerhört populära videosloten Mega Fortune.

Unikt öppningserbjudande

Det som är unikt med det här erbjudandet är att du inte kan hitta det om du besöker Betsafes hemsida direkt utan du måste gå via Svenskt Spel. Betsafe är ett av världens bästa och roligaste spelbolag att vistas på. De har annorlunda tävlingar och löpande erbjudanden som är riktigt bra, inte minst nu med vårt gemensamma supererbjudande på 300 % öppningsbonus. Deras hemsida har också en grym användarvänlighet och en mycket bra support. Insättning och uttag är hur smidigt som helst! Har du inte testat spelbolaget så är det läge att göra det nu!

Registreringssidan för specialerbjudandet finner ni via länken nedan.

Ta del av 300 % bonus plus 10 gratisrundor på Mega Fortune här

bonus betsafe

Vi har fler otroliga erbjudanden på gång med flera andra spelbolag än just vårt supererbjudande hos Betsafe via Svenskt Spel så det är bara att hålla ögonen öppna! Ytterligare erbjudanden är på ingång från Betfair, Betsson, Nordicbet och CasinoEuro för att nämna några. Hoppas du blir nöjd över denna 300 % bonus och våra övriga erbjudanden. Välkommen!