Tag chansen att bli miljonär i helgen! Spela Bingo från fredag till söndag med över 2 Miljoner kronor i Mega Jackpot och redan idag fredag startar alltså Bingo festen med extra billiga brickor.

Det är hos det populära spelbolaget Maria.com som helgens fest äger rum och sprakar igång det hela med över 1 MILJON kronor i vinster redan första dagen! Sedan ger Maria ut ytterligare 1 MILJON kronor under lördag och söndag på bingospelen. Onlinebingo eller Internetbingo som en del föredrar att säga är både enkelt och riktigt kul och fungerar precis på samma sätt som i de klassiska bingohallarna fast det här är på nätet vilket innebär att du kan spela när du själv har lust under dygnets alla timmar.

Spela Maria Bingo med över 2 miljoner i Mega Jackpot

Bingo gratis spel och extra billiga bingobrickor

Den här fredagen 26 april startar Maria bingokvällen med en hel timme där du kan köpa en bricka och få ett gratis spel för att sedan fortsätta  med extra billiga brickor där vinsterna består av 1000 kronors vinster.

Därefter fortsätter det med 8000 kronors spel med en 2000 kronors pott för ”One to go” och ”Two to go” spelare. Spela också bingo partyspel på mellan 6000 och 7500 kronor och hela tiden med fina erbjudanden!

Spela Bingo med Mega Jackpot hos Maria

Maria öppningsbonus

 

Just det här erbjudandet som Maria Bingo med över 2 Miljoner i Mega Jackpot spelas under helgen från fredag 26 april till söndag 28 april.