rabatt stryktipsetJust nu får alla nya kunder hos Svenska Spel 50 % rabatt på stryktipset! Svenska Spel är spelbolaget som de flesta svenska spelare en gång i tiden startade sitt spelande hos. Den engelska fotbollen och stryktipset gick rakt in i svenska folkets hjärtan på 70, 80 och 90-talet. På den tiden fanns inget online spel utan man fick besöka närmsta affär och fick därefter en papperskopia med sig hem med sina spelade rader. För oss var den tidens stryktips precis som nu veckans höjdpunkt. Även om man bara lämnat in ett fåtal enkelrader så hade man drömmar i veckan att någonting stort skulle hända på lördagen när stryktipset gick av stapeln.

Vi på Svenskt Spel har fortfarande ett brinnande intresse för tipslördag och här kan ni läsa om stryktipset och våra stryktipsförslag som vi levererar varje vecka.

Vi har två favoritsystem som vi brukar hålla oss till. Det ena systemet är M64 som bygger på 6 halvgarderingar. Det andra är ett reducerat system som heter R-4-4-144 och bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kr. Det är 12 rättsgaranti på det R-systemet vilket innebär att om du har 13 rätt så är du minst garanterad 12 rätt på en stryktipsrad.

Ta rygg ni också så ses vi på Lördag!

50 % Rabatt på Stryktipset

Alla nya kunder få 50 & rabatt på stryktipset. Rabatten gäller på det första lagda spelet på stryktipset.

Läs mer om Svenska Spels stryktipset här!

Svenska Spel och stryktipset förenar oss fotbollsnördar! Vi har några få timmar på lördagen då vi har möjlighet att umgås, titta på fotboll, ta en öl och uppleva spänning tillsammans. Vad är veckans höjdpunkt för er? För oss är det mellan klockan 16 och 18 på lördagar..

Kommentera gärna!