Champions League finalen spelas nu på lördag på Wembley i London och matchstart 20.45. Den kommer ses av flera 100 miljoner tv tittare. Vi kan garantera att ett tyskt lag kommer stå som segrare! Oddset på det är 1.00! Skämt och sido så finns det ett bra erbjudande för er som vill öka på spänningen ytterligare till Champions League matchen mellan Dortmund och Bayern München.

250 kr gratisspel på finalen i Champions League

Det är spelbolaget bet365 som är ett av världens största och bästa när det gäller odds, liveodds och live stream som erbjuder ett 250 kr gratisspel på Champions League finalen. Detta är ett 250 kr riskfritt spel som innebär att du får pengarna tillbaka vid förlust.

Placera ett spel före matchstart på Borussia Dortmund mot Bayern München så ger bet365 dig ett Liveoddsspel till samma värde gratis under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Ditt gratis Liveoddsspel måste betalas för, och placeras precis som vanligt, och skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar bet365 din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr*).

Som alltid har du gott om marknader att välja bland. Över 70 Liveoddsmarknader finns tillgängliga under matchtid, inklusive Nästa mål, Mål i matchen, Totalt antal hörnor, Halvtidsresultat, Resultat efter fulltid och många fler.

Med ett stort utbud av marknader före match, Liveodds samt möjlighet till gratisspel är bet365 helt enkelt oslagbart om du vill spela på fotboll.

Ta del av 250 kr gratisspel hos bet365 här

250 kr gratisspel

Inför Champions League finalen

Alla kan nog vara överens om att det kommer bli en riktigt fest och förhoppningsvis en riktigt bra fotbollsmatch mellan Dortmund och Bayern München. Det är dukat för fest i London. Är du intresserad av att läsa vårt speltips och våra tankar så kan du göra det här om årets Champions League final 2013.