Confederations Cup i fotboll pågår för fullt och det har nu blivit dags för semifinaler. På den ena sidan kommer Brasilien att möta Uruguay och på den andra kommer Spanien möta Italien. Med andra ord blir det en Sydamerikansk och en Europeisk semifinal att vänta i denna prestigefyllda turneringen. Du kan också i direktsändning på alla enheter var du vill i nästan hela Europa.

Se på fotbolls-VM 2019 och USA – Holland Live stream 7 juli!

För-VM

Om du inte visste det sedan tidigare kallas Confederations Cup också för ”För-VM”. Detta med anledning av att det alltid är värdnationen för kommande fotbolls-VM som arrangerar Confederations Cup. Turneringen är ett slags min-VM, då den samlar de bästa laget från varje kontinent, samt de regerande världsmästarna. I år råkar det dock vara så att världsmästarna och EM-mästarna är samma lag (Spanien) och då går en av platserna (platsen för EM-segraren) till det lag som kom två. Denna plats representeras i år av Italien. Confederations Cup blir även ett tillfälle för värdnationen att smygtesta hur värdskapet håller för de påfrestningar som komma skall.

VM-tipset

För-VM i all ära, men om du är intresserad av att åka till det riktiga mästerskapet, fotbolls-VM 2014 i Brasilien, ska du vässa ögonen riktigt ordentligt nu. Det är nämligen så att Unibet kommer att ge bort ett fantastiskt resepaket för två till VM nästa år och allt du behöver göra för att vinna är att placera vinnande spel i Unibets sportsbook (oddslobby). Den spelaren som genom nedanstående ekvation har dragit in flest poäng kommer att vinna.

Insats x totalt odds på kupongen x turneringsmultiplikator = din poäng

  • Vinnande spel på gruppspelet i Confederations Cup multipliceras med 1 (15-23 juni)
  • Vinnande spel på semifinalerna i Confederations Cup multipliceras med 2 (25-26 juni)
  • Vinnande spel på finalen och bronsmatchen i Confederations Cup multipliceras med 3 (30 juni)

Observera att du måste anmäla dig för att delta i tävlingen. Anmälan gör du enkelt genom att ange ditt användarnamn på tävlingssidan. Vidare är det bra att känna till att endast spel med ett totalt odds på minst 1,20 räknas som ett kvalificerat spel. För mer information om tävlingen, besök Unibet.com.

Res till VM 2014 med Unibet

Lycka till! Kanske ses vi i Brasilien nästa sommar?