Kungligt hos Vinnarum

Nu har lönen ramlat in på kontot och kanske även årets skatteåterbäring och semesterpengar? Visst är det väl således läge att fira lite?

Hos Vinnarum kan du som spelare just nu kvittera ut en kunglig bonus i form av 50 % insättninsbonus. Totalt kan detta erbjudande ge dig 1000 kr extra att spela för. Allt du behöver göra är att logga in på ditt spelkonto och sedan göra en insättning. Detta erbjudande gäller under perioden 26-30:e juni. Passa därför på att utnyttja lite gratispengar innan det är för sent!

I dagläget kan du välja mellan att göra en insättning via ditt VISA eller Mastercard-kort, alternativt via den gratis betaltjänsten Neteller. Vill du kunna göra insättningar via andra betalningsmetoder får du i dagsläget göra dig till tåls. Enligt Vinnarum’s kundsupport arbetar man just nu för fullt med att implementera och erbjuda andra lösningar.

Om du inte vet riktigt vad du ska använda pengarna finns det en smart lösning för att ta reda på det. Efter att du har loggat in på Vinnarum, bläddrar du ner till botten på sidan. Där listas nämligen samtliga tillgängliga spel. I anslutning till alla spel finns en liten ikon som talar om ifall spelet är en nyhet, om det är populärt av andra spelare eller om det erbjuder en jackpottvinst. På detta sätt kan du få värdefull information och lite hjälp på traven. Visst är det smart!

Klicka här för att ta del av erbjudandet – 50 % kunglig bonus!


OBS! Notera att erbjudandet endast gäller för spelare som minst gjort en tidigare insättning till sitt spelkonto.