Spela Poker På Nätet I Sommar

Nu är det semester för många i vårt avlånga land Sverige och varför inte koppla av lite genom att spela poker på nätet i sommar? Spelbolaget Betsafe anordnar en pokertävling Raked Hands Summer Race som sträcker sig över hela sommaren men är uppdelad i tre separata Race. Vem som helst har chansen att vinna och i prispotten ligger hela €100 000! Det här är en pokertävling där inte insatsnivån är avgörande för att vinna fina vinstpengar utan alla ska kunna få en rolig och spännande stund med chans till extra kontanter att dryga ut semesterkassan med. Mer om rake och rakeback kan du läsa i vår spelguide.

Datum för alla poker sommar race

Summer Race nr 1 spelas mellan 3 juni och 23 juni.

Summer Race nr 2 spelas mellan 8 juli och 28 juli.

Summer Race nr 3 spelas mellan 5 augusti och 25 augusti.

En sak vi på Svenskt Spel tycker om med tävlingen Raked Hands Summer Race är att om du vinner en del pengar så får du dessa kontantpriser utbetalda redan inom 7 dagar!

Läs mer om poker tävlingen på Betsafe

Är du inte kund hos Betsafe sedann tidigare så har vi nu ett jättebra erbjudande för spelare som registrerar sig via oss på Svenskt Spel. Vad sägs om 10 free spins på Mega Fortune och en öppningsbonus på hela 300 % upp till 1500 kr. Sätt in 500 kr och få 1500 kr extra på ditt spelkonto!