Vinn en resa till New York!

Spelbolaget Betsson älskar tennis i alla dess former. Faktum är att man uppskattar den ädla sporten så pass mycket att man nu presenterar en spännande oddstävling med tennis som huvudtema. 1:an och 2:an i tävlingen kommer att skickas iväg på en oförglömlig resa till New York och finalen i US Open 2013! Förutom detta makalösa pris kommer ytterligare åtta Betsson-spelare att belönas med pris. För plats 3-10 består priset av oddsbonus i varierad storlek.

Grand Slam Tennis

För att bli en vinnare i tävlingen gäller det för dig som spelare att lägga så många vinnande oddsspel som möjligt under tävlingsperioden 2/7 – 31/7. Du får kombinera två eller fler odds på valfritt sportevenemang (du måste alltså inte spela på tennis för att delta i tävlingen). För att delta med ditt oddsspel måste du satsa minst 40 kr på kupongen. Om ditt spel går hem och blir vinnande kommer du att krediteras poäng som motsvarar det totala oddset, minus 1,0. Får du exempelvis ett odds på 4,3 kommer du att få 3,3 poäng om ditt spel sitter. Observera att spel på liveodds är värda 25% extra, det vill säga ett vinnande spel på 4,0 i odds ger 5,0 poäng.

Skulle du placera flera identiska kuponger kommer endast en av dessa att räknas.

Vill du ta chansen att bli en vinnare i denna superheta tävling surfar du enkelt in till tävlingssidan hos Betsson och anmäler dig genom att ange din e-postadress. Därefter är det bara att börja lägga dina spel! Om du sedan vill kolla hur du ligger till i jämförelse med ditt motstånd, kikar du enkelt in den aktuella topplistan som presenteras längst ner på tävlingssidan.

Lycka till och glöm inte bort att du får extrapoäng när du livebettar!

PS! Du har väl inte missat att ATP-tennisen i Båstad pågår för fullt?