Spela Monopol hos Vera&John

Hos Vera&John finns nu en spännande nyhet för alla som älskar att spela sällskapsspel i allmänhet och det pengastinna spelet ”Monopol” i synnerhet. Man har nu nämligen presenterat en ny videoslot med namnet Monopoly Dream Life. 

Spelet är utvecklat av IGT och har totalt tjugo satsningsbara linjer, fördelade på fem hjul och tre rader. Som spelare har du möjlighet att manuellt justera radinsats, men inte antalet aktiva linjer. Om du vill spela mer bekvämt finns en autospin-funktion.

Symboliken i Monopoly Dream Life härstammar från sällskapsspelet och bland annat återfinns den kära borgmästaren, spelpjäserna hunden, bilen, hatten och båten. Hela upplevelsen i spelet har garanterat potential att ge dig en ordentlig nostalgitripp!

De mest spännande funktionerna i spelet är wildcards, ett ”free falls”, samt ett bonusspel med freespins. Wildcards symboliseras av en säck med pengar och ett wildcard ersätter samtliga symboler utom bonussymboler. När ett wildcard snurras fram i en vinnande kombination, ger det utdelning för den bäst betalda raden. Funktionen free falls känner du kanske igen om du har spelet spelet Gonzos Quest? Vid en vinnande kombination, byts de vinnande symbolerna ut mot en uppsättning av nya. Denna process pågår så länge som nya vinnande rader skapas. Bonusspelet i Monopoly Dream Life, är ett klassiskt freespins-läge. Spelläget inleds när du snurrar fram tre bonussymboler. Väl inne i  kan du vinna ytterligare spins genom att samla fastighetskort.

Det som framför allt är tjusningen med Monopoly Dream Life är den enkelhet som erbjuds. Spelet flyter på bra, har en stor portion av spänning och kan snabbt ge ordentligt mycket pengar. Om du letar efter ett avslappnande spel som enkelt förgyller semestern är detta helt klart ett gott alternativ.

Du hittar spelet under kategorin ”videoslots” hos Vera&John.

Besök Vera&John
 
 
PS! Du vet väl att Vera&John ger 5000 kr i bonus till alla nya spelare?