Casumobilen

Casumo är med sitt äventyrstema kända för att erbjuda en stor portion spänning till sin sina spelare. I sommar har man också lyckats med bedriften att verkligen personifiera begreppet spänning genom att erbjuda något som närmast kan jämställas med en form av skattjakt med hela Sverige som spelplan.

Spela hos Casumo här

Under hela juli månad har man släppt ut den sensationella ”Casumo-bilen” på de svenska vägarna med uppdraget att besöka några av Sveriges mest intressanta städer och där komma i kontakta med såväl nya som gamla spelare. Bilen är ordentligt piffad och fixad och liknar inte direkt en vanlig bil. Den är utrustad med mängder av teknik och är fullpackad med underhållning. Det enda som felar är att man på Casumo inte lyckats packa med någon kamera på färden. Det är dock här som du som ny eller befintlig spelare hos Casumo kan spela en avgörande roll!

Bege dig ut i Sommarsverige och försök att lokalisera Casumobilen. Om du hittar den är det bara att plocka fram din kamera och försöka få till ett bra semesterkort tillsammans med bilen. Kanske med dig själv och dina vänner som berikande inslag i bilden? Därefter lägger du upp ditt kort på Casumo’s Facebook-sida eller Instagram, med hashtaggen #casumo. Skulle din bild sedan bli en av de som Casumo gillar allra bäst har du chansen att vinna antingen en Ipad-mini eller upp till €400 i kontanter!

Här nedan får du en liten förhandsvisning om var Casumobilen förväntas dyka upp härnäst;

21/7 Jönköping, Borås
22/7 Göteborg
23/7 Kungsbacka, Varberg, Falkenberg
24/7 Halmstad, Tylösand
25/7 Båstad, Ängelholm
26/7 Helsingborg
27/7 Landskrona, Lund
28/7 Malmö
29/7 Trelleborg, Ystad
30/7 Karlshamn, Ronneby, Karlskrona
31/7 Kalmar, Oskarshamn, Västervik

Surfa in till Casumo.com’s facebook-sida för mer information om tävlingen.

Lycka till!