Bonus Royale hos Vinnarum.com

Vinnarum.com fortsätter sin storsatsning på kampanjen ”sommarsnurren”. Därutöver är man inte sena med att fortsätta gäcka konkurrenterna genom att presentera flera sprudlande erbjudanden. Ett av dessa, är något som man hos Vinnarum kallar Bonus Royal (kunglig bonus).

Denna bonus är i form av en 50 % insättningsbonus och den ger både nya och befintliga spelare upp till 750 kr i extra bonuspengar! Erbjudandet gäller mellan den 25:e och den 30:e juli. Observera dock att för att kvalificera dig för bonusen behöver du som spelare, under tiden du har varit kund hos Vinnarum, ha gjort minst en godkänd insättning till ditt spelkonto.

Har du inte gjort en insättning tidigare? Lugn, det ordnar du enkelt genom att använda dig av Vinnarum’s välkomsterbjudande som ger alla nya kunder 100 % bonus upp till 2000 kr + 20 freespins! För att hämta din ”bonus royale” går du sedan in under sektionen ”bonusar” och klickar på den kungliga bonusen och vips är du kvalificerad. Svårare än så är det inte ! 🙂

Vill ha lite smarta tips på vad som kan vara intressant att lägga pengarna på när du väl är inne i casinot? Prova nya spelet Reel Rush! Det är en spännande spelnyhet från Net Entertainment och är både enkelt och underhållande på samma gång. Dessutom kan du där vinna upp till 480.000 mynt och spela i ett spännande freespins-läge. Reel Rush finns tillgängligt under kategorin ”slots” och du hitta det längst ner till vänster på startsidan (under den stora bannern).

Besök Vinnarum.com