Vinstgaranti hos Vera&John

Hos Vera&John är man just nu inne på den absoluta slutspurten för juli månad när det handlar om deras unika vinstgaranti-kampanj som de kört ett antal veckor. Nu ska en vinstgaranti på ofantliga 500.000 kr delas ut till en lycklig vinnare! Vem det blir bestäms först när casinodagen gått till ända imorgon (onsdag den 31/7).

Kampanjen har hittills belönat ett stort antal spelare med smått fantastiska summor. Exempelvis blev spelaren ”Tony” belönad med hela 80.000 kr i vinstgaranti för så lite som för fyra dagar sedan. Veckan före det delades inte mindre än 130.000 kr ut!

Om du inte är bekant med Vera&John’s vinstgaranti sedan tidigare, innebär kampanjen att spelare som vinner stort har möjlighet att ytterligare kompenseras med ett förutbestämt belopp. Vinstgaranti innebär således att Vera&John garanterar att en viss summa i vinst delas ut. I praktiken fungerar det så här;

  1. Spela för riktiga pengar på något av alla våra spel på Vera&John
  2. Om ingen vunnit 500 000 kr senast den 31 juli så betalar vi ut mellanskillnaden, i riktiga pengar, mellan den största vinsten och den garanterade summan av 500 000 kr
  3. Luta dig tillbaka och njut av pengarna!

Än har inte vinstgarantin på en halv miljon lösts ut. Vem som helst (dig inkluderat) kan fortfarande kamma hem storvinsten! Om du känner att du har turen på din sida är det bara att surfa in till Vera&John och börja spela på valfritt spel. Om du inte har ett konto sedan tidigare kan du enkelt registrera ett nytt konto här. Som välkomsterbjudande får alla nya kunder upp till 5.000 kr i bonus på sin första insättning (OBS! gäller endast via Svenskt Spel).

Lycka till och må lyckan stå dig bi!

PS! Glöm inte bort att det endast är två dagar kvar av kampanjen för juli månad!