Miljondragningen hos MrGreen

Hos MrGreen har det sedan maj månad pågått en kampanj där spelare har kunnat tävla om heta kontantpriser till ett värde av tusentals kronor. Kampanjen pågår fram till och med den 31:e augusti och har sin stora finaldragning den 2:e september. Vad det stora priset består av? En ensam vinnare kommer att kamma hem en miljon kronor i vinstpengar!

Kampanjen hos MrGreen presenteras i samarbete med mjukvaruutvecklarna IGT Gaming. Satsningen är framför allt IGT’s sätt att få spelare att upptäcka spelglädjen i några av de spel som man släppt. Att då sjösätta en av casinobranschens i dagsläget största kampanjer, får väl sägas vara ett smart knep 😉

Förutom chansen att vinna en miljon kronor, har alla som deltar i kampanjen möjlighet att vinna exklusiva kontantpriser varje vecka under augusti. Totalt delas tre priser ut varje dragning och de kommer i storlekarna 5000kr, 25000 kr och 1000 kr. Miljonvinsten lottas ut den sista dragningen som sker efter det att kampanjen officiellt har avslutats, den 2:e september.

Om du inte har deltagit i kampanjen förut är det fortfarande fritt fram! Allt du behöver göra är följande;

Klicka för mer information

De utvalda spelen som omfattas av kampanjen är Megajackpots Monopoly with Pass ”go” bonus, Monopoly Plus, Monopoly here and now, Megajackpots Cleopatra, Siberian Storm, Kitty Glitter, Treasures of Troy och Wolf Run.

Hela kampanjen är öppen dygnet runt i augusti och det finns ingen begränsning för hur många lotter du kan skaffa eller hur många priser du kan vinna. Varje enskild dragning görs utifrån lotter intjänade kl.00.00 den första dagen under den enskilda spelveckan, fram till kl.23.59 den sista dagen. Mer information om tävlingen finns på kampanjsidan hos MrGreen.

Besök MrGreen.com