Vinn magisk resa med Betsafe.com

Fotbollssäsongen närmare sig, både i Europa och i Amerika. I Europa är det  framför allt Premier League-premiären imorgon som vi väntat på. Vinner United ligan i år igen? Kommer Mourinho att få ordning på Chelsea och förvandla dem till ett vinnande lag än en gång? Ja, frågorna är många och snart får vi svaren.

I Amerika är det dock en annan slags fotboll som är störst, nämligen den ”amerikanska fotbollen” med NFL i rampljuset. Om du inte har sett en NFL-match live förut så harmöjligheterna kanske aldrig varit närmare än vad de är nu.

Spelbolaget Betsafe tävlar nämligen ut ett VIP-paket till et fantastiskt event när NFL kommer till Europa och London!

För dig som inte upptäckt tjusningen med Amerikansk Fotboll förut ska du vet att sporten är sprängfylld med action och fanatiska supportrar som likt de engelska fotbollsfansen i Premier League, är kända för att skapa fantastisk inramning till matcherna!

För att vinna VIP-paketet gälller det för dig att visa framfötterna i Betsafe’s stora oddstävling som pågår ända fram till den 15:e september. Lägg veckans högsta oddsspel bestående av minst en singel från Premier League eller NFL och satsa minst 100 kr. Du tar dig till finalen om ditt spel går in och du lagt det högsta oddset under någon av följande spelomgångar;

  • omgång 2 mellan 12-18 augusti
  • omgång 3 mellan 19-25 augusti
  • omgång 4 mellan 26 augusti och 1 september
  • omgång 5 mellan 2-8 september

Finalveckan, där de bästa spelarna gör upp om VIP-paketet, spelas mellan den 9:e – 15:e september.

Har du vad som krävs för att vinna? Surfa in till Betsafe.com och lägg ditt spel redan idag.

Aktuell ställning i tävlingen hittar du på tävlingssidan hos Betsafe. Ingen anmälan behövs för att delta.

Lycka till!