Hall of Gods

Sluta fundera över hur du ska bli rik. Svaret ligger framför ögonen på dig! Åtminstone om du surfar in till casinosajten LeoVegas.com och öppnar upp det mytomspunna spelet Hall of Gods från svenska Net Entertainemt.

Just nu är nämligen den största av spelets totalt tre progressiva jackpottar uppe i över 30 miljoner kronor! De övriga jackpottarna är mindre, men en är dock inte att underskatta då den ger strax över 350.000 kronor i utdelning.

Har du inte spelat Hall of Gods förut gäller det för dig att försöka ta dig in i spelets bonusspel för att ha chans att vinna jackpotten. Bonusspelet aktiverar du genom att snurra fram tre eller fler bonussymboler på något av de fem hjulen. Väl inne, gäller det att plocka fram tre av samma symbol. För jackpotten gäller att du väljer fram tre av samma jackpottstorlek. Totalt har du femton symboler att välja mellan och spelet slutar då du hittat tre av samma sort. Har du tur så lyckas du med bedriften att hitta jackpotten eller en stor myntvinst.

Spelet Hall of Gods lämpar sig för alla spelare, oavsett storlek på plånbok. Minsta insats i spelet är två kronor per snurr, vilket också räcker för att ha chans att ta hem miljonerna i spelets superjackpott!

Vem vet, kanske blir du miljonär för så lite som 2 kr?

Spela Hall of Gods hos LeoVegas.com