Brukar du vara duktig på att förutse händelser i sportevent när de väl är igång? Då ska du inte missa Unibets stora livebet-tävling ”livebetmästerskapet 2013”. Tävlingen för alla som älskar att spela live – på realtidsuppdaterade odds.

Tävlingen pågår mellan den 26:e augusti och den 29:e september då finalen i tävlingen spelas.

Livebetmästerskap hos Unibet!

I korthet går tävlingen ut på att kora den bästa livespelaren hos Unibet, den som drar in flest ”poäng”. Vinnaren i tävlingen kommer att kunna kamma hem ett kontantpris på hela €7.500! Förutom vinnaren så premieras även plats 2-10, varav den minsta vinsten är €500.

Tävlingen har fyra stycken kvalperioder och det gäller för dig att bli någon av de fem bästa poängsamlarna i någon av dem för att ta dig till finalen. Två kvalperioder har redan avklarats men två återstår. De pågår under följande dagar;

  • 9 – 15 september
  • 16 – 22 september

Varje dag under kvalperioderna uppdateras en leaderboard så att du som spelare kan hålla koll på den aktuella ställningen. Du samlar poäng i tävlingen genom att lägga vinnande liveoddsspel. Din poäng beräknas sedan utifrån följande formel;

Samla poäng och vinn!

För att delta i tävlingen behöver du göra en anmälan. Surfa in till tävlingssidan hos Unibet och tryck på knappen ”spara” längst ner på sidan. Observera att du måste vara inloggad för att knappen ska vara synlig. Sedan är det bara att börja spela och kämpa om prispengar och ära!

PS! Skulle du bli en av dem som tar sig till final väntar ett spännande mandomsprov. Du får då nämligen i uppgift att förvalta €100 på en timme och med dem skapa största möjliga avkastning!

Är inte det en härlig utmaning så säg?!