NordicBet kommer ofta med bra erbjudanden men här är ett fantastiskt erbjudande från NordicBet med Riskfritt Spel och Superbonus som slår de flesta andra erbjudandena.

Men du får skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat och gäller endast fram till 31 oktober 2013.

Du får också 2 par Salming underkläder

Besök NordicBet och bli kund idag så får du NordicBets otroligt fina erbjudande på 500 kr riskfritt spel, superbonus på upp till 1000 kr och 2 par underkläder från Salming Underwear.

NordicBet ger dig Riskfritt Spel och Superbonus

Regler och villkor för erbjudandet från NordicBet

1. Erbjudandet gäller endast nya kunder efter 1 september 2013 som laddat sitt spelkonto med pengar för första gången med bonuskoden SUPERBONUS

2. Kalsongerna är av modellen Salming Franson, (röd/svart) trosorna är av modellen Survivor (svart/rosa). De finns i storlekarna S-XL

3. För att få kalsonger eller trosor, måste du uppfyllt punkt 1 ovan, och därefter fyllt i formuläret på vår kampanjsida.

4. Vi skickar underkläderna inom 14 dagar, men vid stora kampanjer som denna ber vi dig att ha förståelse för att det kan ta lite längre tid än så.

5. Färgerna på underkläderna har Börje valt ut, och går inte att ändra.

6. Du hittar ditt kundnummer under Mitt konto då du är inloggad.

7. Vi skickar underkläderna till den adress som är registrerat på kontot. Det är kundens ansvar att rätt uppgifter finns angivna där.

6. Detta erbjudande gäller en gång per kund.

7. I händelse av att aktuell vara är slut ersätter NordicBet den med en likvärdig vara.

8. Erbjudandet gäller endast svenska kunder.

9. Kampanjen pågår mellan 1 september 2013 fram till 31 oktober 2013.

10. NordicBets allmänna regler och villkor gäller.

Ta nu del av NordicBets erbjudande med Riskfritt Spel, Superbonus och underkläder från Salming Underwear, mycket bättre erbjudande får du leta efter!