Spela Fruitshop hos Vera&John

Nylanseringar av spel, turneringar och underhållande tävlingar i all ära, men det är den stora miljonvinsten som stulit rubrikerna hos casinosajten Vera&John på sistone. Att rubrikerna blev så stora beror framför allt på att den lyckliga vinnaren lyckades med bedriften att pricka in inte mindre än två storvinster på samma kväll!

Spelaren som mäktade med detta heter ”Antti” och hon lyckades vinna till sig vinster på 100.000 kr och dryga 1,5 miljoner kr! Spelen som hon spelade hos Vera&John var bland videoslotsen Fruit Shop och Geisha Wonders. Den förstnämnda vinsten kom i Fruit Shop och den lyckades Antti vinna efter att ha spelat för omkring 500 kr. Med andra ord var det en ordentlig ”pay out” som hon fick då vinsten rasslade till.

Miljonvinsten kom något senare samma dag och den blev ett faktum när Antti lyckades kamma hem jackpottvinsten på dryga 1,5 miljoner kr i Geisha Wonders. Detta får väl verkligen sägas vara en bedrift, eller vad säger du?

Om du känner dig spelsugen och själv vill kämpa om miljonerna hos Vera&John, finns det just nu ett fantastiskt erbjudande till dig som inte har ett spelkonto där sedan tidigare. Just nu erbjuder Vera&John nämligen en insättningsbonus på 100 % upp till otroliga 5000 kr! Genom ett klick kan du alltså ha 10.000 kr på kontot och dessa ger i sin tur ofantligt många chanser att bli miljonär!

>Klicka här för att registrera ett konto hos Vera&John