Garanterad vinst hos VJ!

September innebar för många spelare en oerhört vinstrik månad hos casinosajten Vera&John. En stor anledning till det var den omåttligt uppskattade vinstgarantin, som vid flera tillfällen trädde in och förvandlade ordinära vinster till storvinster! I slutet av september fick  en lycklig vinnare (precis som månaden före) sin vinst ökad till det fantastiska summan av en halv miljon!

Så det är med denna succé i september som Vera&John nu har beslutat att även erbjuda vinstgaranti under hela oktober! Garantin garanterar således nu, precis som förut, att minst en spelare kommer att vinna minst 50 000 kr varje dag! Detta, även om ingen spelare skulle snurra till sig en ordinarie vinst på den summan den dagen. I praktiken innebär det att om den högsta vinsten en dag hos Vera & John skulle understiga 50 000 kr för en enskild spelare, träder vinstgarantin in och toppar upp den spelarens vinst till fantastiska 50.000 kr!

Precis som under september är det också värt för dig som spelare att boka in följande datum i kalendern. De kan nämligen innebära ett ordentligt lönelyft om du har turen på din sida! Datumen i fråga är; 12:e, 20:e, 25:e och 30:e oktober och den stora anledningen till att notera just dessa är att just då kommer Vera&John att dubblera vinstgarantin till att ge 100 000 kr!

Som månadsfinal finns det precis som förra månaden en halv miljon kronor i en enskild vinstgaranti att hämta.

Så sura in till Vera&John redan idag och spela med vinstgaranti. Kanske blir det lönelyftet du drömt om?

Besök Vera&John