Vinn Resa och Biljetter till EL Clasico 23 Mars 2014

Tidigt ikväll kl. 18.00 sparkar två av världens bästa och mest stjärnspäckade fotbollslag FC Barcelona – Real Madrid live igång i El Clasico. Man gör det med 115 000 åskådare på läktaren och miljontals fotbollsintresserade åskådare hemma i TV-sofforna och på fotbollspubarna världen över. FC Barcelona tar ikväll emot Real Madrid hemma på Camp Nou i ligaspelets först EL Clasico för säsongen och du kan se matchen via Livestreaming på Unibet-TV.

Tävla om resa, boende och biljetter till EL Clasico

Men skulle du vilja se nästa El Clasico på plats i Madrid i vår den 23 mars 2014 så har du ett härligt tillfälle att vinna resa, boende och biljetter i Unibets pågående tävling. Men du har bara till imorgon söndag kl. 23.59 på dig innan tävlingen är över, så skynda dig på och ta chansen till att se Real Madrid – Barcelona Live.

Mer om tävlingen hittar du på Unibet.