Betsafe halloween

Halloween firas för fullt och om du inte märkt den spökliga känslan i den riktiga världen är det bara att surfa in till exempelvis casinosajten Betsafe. Där pågår det nämligen nu en riktigt spännande  Halloween-kampanj som låter dig som spelare få riktigt ta del av gott om bonuspengar och hela 50 freespins!

Man har öppnat upp den stora kistan med bonusar och den är som vanligt laddat med  två separata välkomstbonusar, ”femhundringen” och ”high rollern”. Dessa två är insättningsbonusar som du som spelare kan hämta och använda dig av beroende på behov och storlek på plånbok. Dessutom, som för att toppa upp det hela har man lagt till 50 freespins på två utvalda spel.

För att ta del av någon av de två insättningsbonusarna behöver du logga in på ditt spelkonto och därefter välja en bonus genom att klicka på menyknappen ”specialerbjudanden”. Har du inget konto sedan tidigare kommer du att få möjlighet att välja en av dessa bonusar i anslutning till din första insättning.

När du har valt bonus är det sedan dags att hämta dina freespins. För att få dessa behöver du göra en insättning på minst 100 kr till ditt spelkonto. När detta är gjort kommer 50 freespins fördelade på två portioner om 25 freespins vardera att ramla in på kontot. Dessa båda aktiveras sedan när du öppnar något av spelen Mythical Maiden eller Frankenstein.

Surfa in till Betsafe.com och hämta dina freespins redan idag. Kampanjen löper ut den 3:e november.

Gå till Betsafe.com