Hallogreen hos Mrgreen

Är du mitt uppe i Halloween-firandet? Vill du komma i än bättre stämning? I så fall ska du surfa in till MrGreen casino och ta del av den mycket spännande kampanjen ”Hallogreen”. Du får dock inte vänta för länge, den går ut redan imorgon kl.23.59!

Hallogreen-kampanjen är uppbyggd så att den ger dig som spelare ett nytt erbjudande varje dag under kampanjperioden. Erbjudanden kan exempelvis vara gratis freespins och insättningsbonus på ett fast belopp. Vilket som kommer imorgon går inte att se just nu då endast dagens erbjudande är aktivt. För att se vilket erbjudande som gäller idag, surfa in till MrGreen.com och klicka på länken som du hittar på startsidan. Alternativt kan du surfa direkt in till kampanjen här.

I anslutning till varje erbjudande finns det specificerat vilka regler och villkor som gäller. Generellt gäller ordinarie bonusvillkor och omsättningskrav. Ett undantag som gäller generellt är att du som spelare måste ha gjort en tidigare insättning (på minst 300 kr) till ditt spelkonto för att kunna ta del av erbjudanden i kampanjen.

Så, nu är det bara att klicka dig till MrGreen och hämta ditt dagliga erbjudande i Hallogreen!

Vem vet, kanske hittar du en hiskeligt hög vinst?