Betsson tar upp kampen med Svenska Spel och klassiska Stryktipset genom att lansera EttKryssTvå (1X2) där du alltid vinner pengar vid minst 10 rätt! Vi tycker verkligen Betsson har lyckats här då det är skönare att veta att man oftare vinner pengar utan att för den skull göra avkall på de riktigt stora vinsterna som även finns hos Betsson när man prickar 13 rätt på stryktipskupongen!

EttKryssTvå - Betssons eget Stryktips

EttKryssTvå bättre än klassiska Stryktipset?

Stryktipset eller EttKryssTvå?

Betssons eget stryktips EttKryssTvå är i spelformen väldigt lik en stryktipskupong och består här av en spelkupong med 13 fotbollsmatcher att tippa på precis som Svenska Spel erbjudit i hiskeligt många år tidigare. Betsson väljer också att satsa helhjärtat på engelsk ligafotboll vilket vi svenskar har en stor förkärlek till. Vi som varit med ett tag är ju uppväxta sedan barnsben med klassiker som Tipsextra på TV och Stryktipset som spelform. Med 1X2 kanske ännu en klassiker föds!

Alltid vinst vid 10 rätt

Betsson lockar inte bara med 13 engelska fotbollsmatcher i klassisk spelform utan formatet är fräscht och nytt där du som spelare alltid vinner om du prickar in minst 10 rätt. Vid 13 rätt vinner man upp till sköna 10 miljoner kronor! Vi på Svenskt Spel tycker att EttKryssTvå är ett kul och spännande initiativ av Betsson när man väljer att lansera en så klassisk spelform i ny tappning som mångt och mycket påminner om Stryktipset hos Svenska Spel. När du nu vill tippa på 1X2 tar du fram din spelkupong och gör sedan dina val att spela genom att välja mellan flera olika speltyper. Du kan köra Enkelrader eller tippa via System.

Populäraste systemspelen

Bland de populäraste systemen hittar vi i 32, 64 respektive 128 raders system. Betsson har också ett tredje speltips-alternativ i form av Smart spel. Vill du läsa på mer om att tippa stryktipsvarianten 1X2 kan vi verkligen rekommendera att läsa beskrivningen om Betssons EttKryssTvå på SvensktSpel.nu där du får ännu mer smått och gott att bli upplyst om! 1X2 blir all mer populärt att tippa på för varje helg som går och man skulle rent av kunna säga att Betsson har tagit fram en formidabel succé. Har du inte provat att tippa EttKryssTvå så GÖR DET!

Kolla in Betssons instruktionsvideo för EttKryssTvå här: