Idag spelar Sverige avgörande VM-kvalmatch mot Portugal. Sverige måste vinna matchen med minst 1-0 för att få till förlängning. Ska man gå vidare och vara klar för VM-slutspel i Rio krävs seger med två måls marginal. Matchen startar kl.20.45 och sänds i TV4 och TV4 Play. Du som är intresserad av Sverige Portugal live stream och speltips i Nations League kan klicka på länken.

Om du inte tycker att stämning och spänning redan är på topp kanske det är idé att krydda kvällen och matchen med ett litet oddsspel?

Hos spelbolaget Betsafe kan du ta del av en specialkväll med VM-kval. Man har nämligen satt samman två supersjyssta erbjudanden i samband med Sverige – Portugal. För att ta del av dessa erbjudanden behöver du ha ett aktivt spelkonto. Om du inte har ett konto sedan tidigare går det supersnabbt att öppna ett nytt (klicka här).

Erbjudande 1:
Lägg Betsafe’s nya Ninjabet som inkluderar svensk seger och att Zlatan gör mål. Oddset för detta spel är ”kickat” – vilket betyder att det är extra höjt. Just nu betalar det 4,20 gånger insatsen.

Erbjudande 2:
Spela på matchvinnare (1X2) och tippa vem som vinner mellan Sverige och Portugal, eller om det blir oavgjort. Om ditt spel inte går in återbetalar Betsafe hela insatsen upp till 500 kr om Sebastian Larsson gör matchens sista mål.

Kanske kan något av dessa erbjudanden sätta lite extra krydda på matchen? Surfa in till Betsafe.com och lägg ditt spel innan spelstopp.

Lycka till!