Syndigt hos Betsafe

Har du surfat in till Betsafe någon gång de senaste dagarna har du säkert sett kampanjen ”de sju dödssynderna”. Kampanjen har lanserats för att fira att Betsafe fyller sju år!

Kampanjen kommer att pågå under sju veckor och för varje ny vecka fokuserar man på en ny dödssynd. Kampanjen har en stor gemensam prispott där det bland annat gömmer sig en äkta Gumball-bil och 2,5 miljoner i prispengar! Dessutom är varje spelvecka fullproppad med dagliga erbjudanden och exklusiva vinstpotter.

Den här veckan (som slutar idag) är det ”lättja” som är synden i fokus. Dagens erbjudande ger exempelvis ett bonuskort i Betsafes blackjack!

Imorgon börjar nästa syndiga vecka och om du surfar in till kampanjsidan hos Betsafe kan du läsa om den veckans alla dagliga erbjudanden. Varje vecka har också ett eget superpris som en spelare kommer att vinna.  Hela kampanjen omfattas av ordinarie villor och regler, men dessa kan förändras något för individuella erbjudanden.

Om du inte har ett spelkonto sedan tidigare är detta ett lysande tillfälle att öppna ett nytt. Du får ju på så sätt tillgång till supermånga bra erbjudanden på samma gång! Du vet väl att du som ny spelare kan välja mellan två superheta erbjudanden?

Antingen kan du välja att få 400 % upp till 100 kr, eller hela 100 % bonus upp till 3.000 kr!

Vilket typ av välkomsterbjudanden du väljer är helt upp till dig, din ambition och din plånbok. Har dy svårt att välja? Lugn, Betsafe ger dig faktiskt chansen att hämta båda två!

Klicka här för att gå till Betsafe.com för mer information om den syndiga kampanjen och för att hämta ditt välkomsterbjudande.