Transformers hos MrGreen

Har du surfat in till MrGreen på länge? Var det ett tag sedan? Då kan vi berätta att det nu pågår ett spännande och vinstrikt lotteri med spelet Transformers – Battle For Cybertron i centrum. Anledningen? MrGreen har numera nöjet att presentera spelet även för alla mobila spelare, alla spelare som spelar hos MrGreen via sin smartphone eller surfplatta.

Lotteriet innehåller en vinstpott på smått otroliga 150.000 kr och kommer totalt att premiera 300 spelare.

Denna lilla spelkampanj kommer att pågå fram till den 15:e december och den är öppen för alla spelare som har ett spelkonto hos MrGreen. Har du inget spelkonto? Klicka här för att registrera ett konto (tar endast några minuter).

För att vinna din beskärda del av prispotten gäller det att ha en god blandning av uthållighet och tur. Tur ifråga att du just en av dina lotter dras i dragningen. Uthållighet genom att du samlar lotter för varje satsad hundralapp i Transformers – Battle For Cybertron. Ju mer du satsar desto större blir din vinstchans (då du får fler lotter).

Det finns ingen begränsning för hur många lotter du kan samla. Endast din uthållighet och din spelbudget sätter gränsen.

PS! Vill du ha extra spelpengar? Som ny spelare får du upp till 1000 kr i bonus hos MrGreen. Det motsvarar 10 lotter det!

Besök MrGreen