Spela hos Nordicbet

Julen är underbar på många sätt och vis. Dock kan den också innebära en aningen större belastning på plånboken. Julklappar är ju sällan gratis så att säga. Nu finns det dock ett sätt att lindra plånbokens tomrum och det stavas 20.000 kr i vinstpengar! 

Ja, som spelare med ett aktivt spelkonto hos Nordicbet kan du i december vara med och tävla om att bli den lyckliga ägaren till 20.000 kr!

Känns det mycket finns också möjligheten att vinna hälften – 10.000 kr. Anledningen är nämligen att pågår två parallella casinoturneringar med spelet Starburst i fokus och varje turnering har 10.000 kr i vardera prispott!

Den ena turneringen kommer att premiera den spelare som under december har haft den största nettovinsten sett till tjugo efterföljande spelrundor på Starburst. Att det är just nettovinsten som räknas innebär att du kan vinna turneringen utan att behöva satsa några större pengar.

Den andra turneringen premierar den spelare som har spelat flest rundor på Starburst till en minsta insats om 10 kr per runda.

Totalt kommer fem spelare att belönas i varje turnering. Eventuell vinst kommer att sättas in på spelkontot hos Nordicbet.

Känner du dig sugen på att vinna? Surfa in till Nordicbet.com och spela Starburst för fulla muggar.

Har du inget spelkonto? Klicka här för att registrera ett nytt. Som ny spelare får du då 2.000 kr i bonus!