Slutspurt i kalendern!

Snart är julafton här och klappar ska öppnas för fulla muggar.  Dock är det fortfarande ett par dagar kvar och med andra ord finns det gott om tid för att komma ordentligt i julstämning!

Ett exempel på vad som verkligen kan förgylla de sista dagarna innan jul är att öppna luckor i MrGreens julkalender. Allt som krävs är att du har ett spelkonto hos MrGreen, samt att du har gjort en insättning på min 100 kr till ditt spelkonto någon gång under din tid som kund hos MrGreen. För att komma till kalender loggar du in på ditt konto och klickar dig vidare till kalendern via startsidan.

>Klicka här för att gå till startisdan

Vet du vad det bästa är med MrGreens julkalender? Den är fullproppad med freespins utan omsättningskrav, överraskningar och glädje och varje lucka innehåller garanterat något du kommer att ha nytta av! Idag ger man exempelvis bort fem freespins på spelet Fruit Shop. 

Om inte annat anges är freespins tillgängliga mellan kl.13.00 och kl.23.59 den angivna dagen. Om du inte har använt dina spins under denna tid kommer de att förverkas av MrGreen. Så det gäller att vara lite snabb i tanken, eller ja, åtminstone inte vara för långsam att använda dem helt enkelt.

Julkalenderns sista lucka är på julafton och vad som döljer sig där vet ännu ingen annan än MrGreen. Förhoppningsvis och förmodligen – är det någonting alldeles extra. MrGreen är ju som bekant känd för att vara särskilt givmild omkring högtider!

Surfa in till MrGreens julkalender och undersök dagens lucka. Det kanske blir julens bästa beslut?

Gå till MrGreen.com