Gumball-Final hos Betsafe!

Den här veckan ska det avgöras! Vem vinner Betsafe’s prestigefyllda förstapris i form av en Gumball bil? Vem blir den lyckliga ägaren av en superbil av högsta klass? Vem får äran att starta 2014 på ett högst graciöst sätt?

Alla dessa frågor får vi inom kort svar på för nu är det stor Gumball-final hos Betsafe. Finalen som också går under namnet ”Grand Finale” är avslutningen på en flera veckor lång födelsedagskampanj där Betsafe har firat att man fyllt sju år.

I den här finalen ligger följande priser och väntar på lyckliga vinnare;

  • 1:a plats – Gumball bil
  • 2-3:e plats – Exklusiv öppningsfest på W Verbier, med Betsafe’s Gumball-crew
  • 4-10:e plats – Kontantvinst upp till €2.500

Om du vill vara med och tävla om dessa härliga priser gäller vissa särskilda villkor. Först och främst måste du sedan tidigare har tagit del av minst fyra veckokampanjer under Betsafe’s kalaskampanj. Om du har det gäller det sedan att snurra fram en så stor nettovinst som möjligt på 20 spelrundor på något av de för kampanjen utvalda spelen. För information om vilka spel som ingår, klicka här. För att dina 20 rundor ska börja registreras av systemet måste du först spela minst 50 rundor till en minsta insats om €2 per spelrunda.

Som lite extra bonus får alla som spelar för minst €10.000 under den här kampanjen hela €500 bonus. Denna bonus behöver endast omsättas en gång innan den blir tillgänglig för uttag!

PS! Om du inte har möjlighet att delta i den här stora finalen, finns det en liten minitävling som är öppen för alla! Du hittar mer information om denna minitävling längst ner på finalsidan!

Gå till Betsafe.com