Starta 2014 med bonus

Förhoppningsvis fick du ett fint och lyckat avslut på 2013 igår. Du kanske rent av hann med att uttala några nyårslöften och hann med en eller två önskningar inför framtiden?

Om du mot förmodan önskade dig ett ekonomiskt lyft ska du se att den önskningen är närmare än vad du tror. Faktum är att den inte är längre bort än hos casinosajten Vinnarum.com. Där ger man nämligen en riktigt bra nyårsstart genom att erbjuda alla som har ett spelkonto, hela 100 % insättningsbonus upp till 3.000 kr. Detta erbjudande gäller endast idag och är Vinnarums sätt att erbjuda dig som spelare möjligheten till en riktigt bra start på det nya året.

Om du har spelat hos Vinnarum förut kanske du har märkt att de generellt har en väldigt hög frekvens av bra och förmånliga erbjudanden. Veckan innan nyårsafton har man exempelvis gett bort miljonchanser på jackpottspel, mängder av freespins på utvalda spel och flertalet reloadbonusar.
Denna höga frekvens av kampanjer är återkommande så om du inte redan har ett aktivt spelkonto hos Vinnarum är det väl ett lysande tillfälle att skaffa ett idag? För vem tackar väl nej till 3.000 extra rakt in på spelkontot?

Dagens erbjudande gäller till kl.23.59 inatt. Bonuspengar som du får omfattas av ett omsättningskrav på 35x innan de blir tillgängliga för uttag. I övrigt gäller ordinarie regler och villkor. Vill du läsa de mer i detalj hittar du all nödvändig information under sektionen ”bonusar” hos Vinnarum.com.

PS! Sätter du inte 500 kr eller mer får du dessutom 50 freespins på Starburst!

Lycka till i jakten på den perfekta starten av 2014!