Den här helgen har vi två väldigt intressanta matcher att se fram emot. Arsenal möter Tottenham i engelska FA-cupen idag lördag och Juventus tar emot Roma i italienska Serie A imorgon söndag. Titta på Juventus – Sampdoria Livestream!

Betta på matchvinnare hos Betsafe och få möjligheten till Bonus

Arsenal v Tottenham i FA-cupen

Arsenal leder Premier League efter halva säsongen och ska nu ta sig an ett riktigt formstarkt Tottenham på sjätte plats och som vann på ett imponerande sätt över självaste Manchester United i Premier League tidigare i veckan. Men nu är det FA-cupen som gäller med sin säregna anrika historia och där kan vad som helst hända. Lag från lägre divisioner kan slå storlag i högsta ligan, det har vi sett förut. Men de mest spännande matcherna på förhand att kolla på är alltid när de största och bästa lagen spelar mot varandra precis som det här mötet mellan Arsenal och Tottenham. Några spelare att hålla ett extra öga på i Arsenal är; Cazorla, Podolski, Walcott och Bendtner. Tottenham har; Soldado, Lennon och Eriksen.

Betsafe har ett kul och attraktivt spel i att betta på matchens utgång 1×2. Förlorar du spelet och Arsenals mittfältsstrateg Santi Cazorla gör matchens sista mål så får du pengarna tillbaka i form av en bonus.

4/1-2014: Arsenal Tottenham sänds i TV3 med matchstart kl. 18.15

Juventus v Roma i Serie A

Juventus v Roma i Serie A

Ettan möter Tvåan i Serie A. Juventus är i ledning i Serie A precis som vi varit vana vid senaste åren men man skuggas strax därefter av Roma som kommit upp i nivå med fornstora glansdagar. Med Francesco Totti i spetsen har man spelat sin bästa fotboll på många år och har nu en rejäl chans att ta hem Serie A-segern. Det är säsongens största match i Serie A och det är nu som de gamla rävarna inom toppfotbollen brukar ta fram sina yttersta kvalitéer som fotbollsspelare. Särskilt Romas superstjärna Francescko Totti ser fram emot mötet med Juventus. Men Juventus har ju sin storstjärna Carlos Tevez som visat superform i senaste matcherna.

Vi på Svenskt Spel ser otroligt mycket fram emot detta toppmöte och för att göra matchen extra spännande har Betsafe tagit fram ett spel på matchen (1×2). Visar det sig att du förlorar ditt lagda spel på 1×2 och Carlos Tevez gör matchens sista mål så får du pengarna tillbaka i form av en bonus.

5/1-2014: Juventus – Roma sänds i TV4 Sport Xtra med matchstart kl. 20.45.

Spela på matcherna här + regler och villkor

Läs mer här om hur du får möjligheten till din spelbonus och om regler och villkor hos Betsafe.