Ett liv i lyx behöver inte vara en dröm

Våga drömma ett litet tag! Vad skulle du välja för drömpris om du vann antingen en Rolex klocka eller ett lyxigt hemmaspa? Dröm dig bort ännu mer. Res Jorden Runt och upplev städer som New York, Sidney och Bangkok. Eller är du mer äventyrlig i dina drömmar? Följ med ryska piloter ända ut i stratosfären och se jorden ovanifrån! Mr Green hjälper dig med din dröm!

Våga Drömma och Vinn Otroligt Drömpris

Dröm om Rolex klocka

Det är många som drömmer om att få äga den lyxigaste klockan av alla lyxiga klockor som finns i världen nämligen en äkta Rolex. Det finns både dam och herr klockor av märket Rolex och vilken otrolig lyx de utstrålar. Det är inte bara utseendet på Rolexklockorna som bländar oss utan också att det är en fantastisk kvalitet som gör att klockan är värd sitt dyra pris.

Dröm om hemmaspa

Men om vi tänker oss ett hemmaspa istället så är det en av de allra flestas stora dröm att ha ett sådant i sin ägo. Att få lägga sig och koppla av i ett lyxigt hemmaspa om kvällarna helt själv eller varför inte med sin käresta eller med bästa kompisarna. Just de stunderna när man ligger nersänkt i ett bubblande masserande bad kan man känna känslan att man inte behöver någonting annat i världen.

Jo, det kanske ändå finns andra saker som drömmer ännu mer om. Tänk dig att få uppleva dina drömmars resa som en Jorden Runt resa eller varför inte en spektakulär och unik upplevelse som en flygtur med ryska piloter i en MIG ut i stratosfären och se moder jord ovanifrån!

Dröm om Jorden runt

En dröm som kan bli sann är att följa Mr Greens fotspår i en magisk resa runt jorden! Förra sommaren reste Mr Green jorden runt på 80 dagar, nu har du chansen att göra det samma. Vinn en helt fantastisk resa runt jorden för 2 personer. 3 veckor till New York, Los Angeles, Sydney och Bangkok. I vinsten ingår alla flyg, transfers, hotel samt fickpengar.

Dröm om extrem flygtur upp i stratosfären

Våga dröm äventyrsdrömmen och du har plötsligt chansen att få hänga med Rysslands bästa toppiloter i ett krigsflygplan MIG 29. Låt dig känna adrenalinets rus genom kroppen när du når rymdens gräns i en makalös hastighet. I priset ingår en resa till Ryssland för dig och en vän (MIG-flygturen är endast för vinnaren), boende i Moskva, resa till Ninzt Novgorod, transfer till uppskutningsplatsen, utbildning, flygresan i en MIG 29 samt 10 000 kronor i reskassa.

Våga drömma och ta chansen!

TA DINA DRÖMMAR VIDARE HÄR!

 

 

ROLEX ELLER HEMMASPA

 

Jorden runt eller flygtur

 

vinn drömvinsten

Våga Drömma och Vinn Otroligt Drömpris med hjälp av Mr Green!