Du får nu 400 gratis spinn och 200% bonus från Leo Vegas vilket är ett storslaget välkomsterbjudande! Leo Vegas överträffar sig själva just nu när de ger bort 20 gratis spinn på spelautomaten Starburst direkt när du öppnar ett konto! När du sedan gör en insättning så får du hela 200 % bonus plus makalösa 380 gratis spinn till! Det var inte länge sedan Leo Vegas hade ett tidigare erbjudande till nya spelare som gick ut på att man fick 200 gratis spinn + 200% i insättningsbonus men nu slår man på riktigt stort och där de öser ut gratis spinn dubbelt upp, från 200 till 400 gratis spinn.

400 gratis spinn och 200% bonus från Leo Vegas

 

400 gratis spinn och total bonus på 7 000 kr

Vi tänkte här beskriva hur Leo Vegas bonussystem fungerar.

Det börjar med att du får 20 gratis spinn bara du registrerar dig som ny spelare hos Leo Vegas. Själva registreringen kostar inget. Efter det kan du göra din första insättning som ger dig en välkomstbonus på 200% på insatt kapital plus att du då också får 20 gratis spinn under 19 dagar i streck, vilket innebär 380 extra spinn som du kan spela på spelautomaten Starburst som är en av de allra mest populära spelautomater som finns på den svenska marknaden just nu.

Nu är det så att Leo Vegas inte tycker att detta erbjudande är bra nog utan ger dig ytterligare saftiga bonusar om du väljer att spela vidare efter din första välkomstbonus på 400 gratis spinn och 200% bonus. De ger dig även insättningsbonus på nästkommande fyra insättningar enligt en ökande bonusbeloppstege.. Med andra ord så ökar bonusbeloppet för varje insättning du gör som kan resultera i som mest en total bonus på 7 000 kr allt som allt.

Svenskt Spel har inte hittat något annat erbjudande som slår detta för tillfället! Men som alltid är ett sådant här erbjudande tidsbegränsat. Dock har vi inte kunnat läsa oss till vilket datum som erbjudandet sträcker sig till, så det är bara passa på att få 400 gratis spinn o ytterligare insättningsbonusar när det finns ett sådant här pass bra erbjudande!

Ta dina 400 gratis spinn och 200% NU!

 

 

Regler & Villkor för bonusar och 400 gratis spinn

Leo Vegas välkomsterbjudande 400 gratis spinnVi rekommenderar att du går in på Leo Vegas och läser deras regler och villkor för bonusarna. Där kan du läsa om exempelvis omsättningskrav på bonuspengarna och annat matnyttigt som kan vara värt att känna till. Svenskt Spel tycker att Leo Vegas erbjudande är av högsta klass och kan även rekommendera Leo Vegas som ett högklassigt onlinecasino som fått många lovord från förståsigpåare inom branschen vilket borgar för god trovärdighet när det gäller seriositet. Så du kan lugnt plocka in dina 400 gratis spinn och 200% från Leo Vegas.