På Alla Hjärtans Dag har du chansen att vinna en Miljon kronor. Chansen till 1 Miljon får du enkelt genom att registrera dig någon gång innan Alla Hjärtans Dag 14/2 och sätta in en hundring som du även får insättningsbonus på! Nu är det så att alla som någon gång har registrerat sig hos Betsson sedan 2002 kan vara med och vinna.

Alla Hjärtans Dag är en stor och kärleksfull dag

Alla Hjärtans Dag med Chans på MiljonenDet finns en miljon anledningar till att registrera sig hos Betsson innan Alla Hjärtans Dag men Betsson har valt att sprida kärlek över hela februari månad när man delar ut över 2,5 miljoner kronor sammanlagt! Och det gör man genom Betssons omättligt populära insättningslotteri.

Vad krävs för att bli miljonär på Alla Hjärtans Dag

Allt du behöver göra för att få chansen att vinna miljonen är att se till så att du har gjort en insättning någon gång sedan Betsson startade 2002, och anmäla ditt deltagande i Insättningslotteriet med din registrerade e-postadress i fältet på tävlingssidan. Om du inte registrerat något konto eller inte gjort en insättning ännu så är det inga problem. Du kan fortfarande öppna ett konto, anmäla dig och göra en insättning innan midnatt den 13 februari för chansen att få en miljon kronor på kontot den 14 februari. För varje gång du gör en insättning och spelar för minst 100 kr i februari har du dessutom chansen att vinna 50 000 kr. Känns rätt ok va?

Gör så här:

– För att delta i insättningslotteriet måste du anmäla dig genom att fylla i din registrerade e-postadress på tävlingssidan hos Betsson (den e-postadress som ditt Betssonkonto är registrerad under).

– För varje hundralapp du sätter in och spelar för i februari får du en lott i den dagliga utlottningen om 50 000 kr. Det här gäller spel både på Odds och Casino hos Betsson.

– För att ha chans på miljonen på Alla Hjärtans Dag behöver du bara ha satt in pengar på ditt Betssonkonto någon gång. Enklare än så blir det inte!

Kanske blir just Du vår nästa Betssonmiljonär?

Alla Hjärtans Dag med Chans på 1 Miljon