Vinter-OS 2014 har satt igång och Betssons Vinterspel sker samtidigt  med dagliga uppdrag. Betssons Vinterspel fungerar på så sätt att ju fler uppdrag du genomför, desto större och bättre priser har du möjlighet att vinna.

Sverige NHL

Så deltar du i Betssons Vinterspel

Allt du behöver göra är att anmäla dig med din e-postadress på Betssons Vinterspel-sida och genomföra uppdragen i Betssons Vinterspel mellan den 7 och 23 februari och därmed få chansen att vinna fina priser. När du genomför dina uppdrag spelar det ingen roll om dina spel vinner eller förlorar, alla som deltar har möjlighet att vinna i Vinterspelen. Alla vinnarna presenteras på Betssons Vinterspel-sida måndag eftermiddag den 24 februari. Det fina förstapriset är en resa för två och biljetter till en valfri match i NHL-slutspelet. Exempelvis kan du åka till Vancouver och se bröderna Sedin spela eller besök New York och se Henrik Lundqvist vakta kassen i Madison Square Garden eller varför inte se svensklaget Detroit Red Wings med svenska storstjärnor som Daniel Alfredsson och Henrik ”Zäta” Zetterberg i laget. Det kan vara sista chansen att få se dessa rutinerade svenskar ”in action” innan de tar farväl av hockeyn för alltid. Daniel blev precis också näst bäste svenske poängplockare i NHL någonsin!

Kika på medaljerna nedanför för att se vad mer du kan vinna och vad du behöver göra för att kvalificera dig för högvinsterna i Betssons Vinterspel.

Betssons Vinterspel med dagliga uppdrag