Nu har du chansen att lägga ett 100 kronors riskfritt spel på valfri hockeymatch i OS. Om du förlorar ditt riskfria spel får du tillbaka varenda krona och du har heller inget krav vid förlust att du måste spela igen för den återbetalade hundringen.

Sverige Finland JVM stream 2021

Riskfritt spel på OS-ishockeyn

Sveriges hockeylandslag har inlett OS i ryska Sotji med två raka segrar i hockeyns gruppspel. I första matchen vann man mot Tjeckien med 4-2 och i dagens möte med Schweiz vann Sverige knappt och nästan lite tursamt med 1-0. Hade det inte varit för en storspelande Henrik Lundqvist i målet så hade det här enligt många blivit en förlustmatch istället. Det verkar som att just namnet Henrik har en betydande roll för hur Sveriges OS-lag ska lyckas. Motgångarna har varit stora så här långt där storstjärnorna droppat av en efter en på grund av skador.

Henrik x 3

Det började redan före OS med att en av de allra bästa och viktigaste svenska spelarna Henrik Sedin inte kunde följa med till OS på grund av en skada som typiskt nog är den enda riktiga skada han haft på flera år. Brodern Daniel  får alltså spela utan sin vapendragare som gjort bröderna Sedin så framgångsrika på isen. Nästa tunga avbräck med namnet Henrik fick vi häromdagen då det visade att även vår värdefulla lagkapten Henrik Zetterberg också får se sig besegrad av en skada och blir borta från vidare OS-spel. Nu återstår endast en tredje Henrik som anses vara lika viktig som de två förstnämnda nämligen hockeymålvakten Henrik Lundqvist som börjat OS-turneringen strålande med storspel i framförallt dagens segermatch mot Schweiz.

Spela ett riskfritt spel hos Betsson

Det är inga krångligheter att spela ditt riskfria spel på OS-hockeyn.

Du gör så här för att spela ett riskfritt spel hos Betsson:

Spela för 100 kr med minst en hockeymatch på kupongen hos Betsson. Markera sedan rutan för att aktivera ditt riskfria spel.

Vinner du så behåller du naturligtvis hela vinsten (måste satsas en gång till minst 1.50 i odds innan uttag).

Är det så att du istället förlorar Får Du Tillbaka 100 kr!

Gå in på Betsson för att se regler och villkor för riskfritt spel.