Många svenska medaljer betyder massor av FREE SPINS!

FREE SPINS för varje svensk OS-medalj

Du får FREE SPINS för varje OS-medalj som Sverige tar och det finns massor av free spins att hämta nu när Sverige gör sitt bästa Vinter-OS någonsin och radar upp svenska OS-medaljer på löpande band. Det fungerar så att ju bättre valör det är på medaljen desto fler free spins kammar du hem. Om Sverige tar ett OS-Guld belönas du med 10 free spins, OS-Silver ger dig 5 free spins och OS-Brons 3 free spins. Dina free spins, som du får för varje svensk medalj som Sverige vinner, spelar du på spelautomaten Gonzo’s Quest hos Unibet. Du kan spela i både datorn och mobilen och surfplattan. Enda villkoret är att du har ett spelkonto hos Unibet som för övrigt är gratis att registrera sig för och tar bara någon minut att göra.

Hämta dina FREE SPINS NU!

 

 

 

När är dina free spins tillgängliga hos Unibet?

När Sverige vinner OS-medalj i Sotji i Ryssland så blir dina free spins tillgängliga nästföljande dag från kl. 12.00 fram till kl. 23.59. Till exempel vann Sverige ett OS-Guld i damernas stafett igår i längdåkning på skidor och det resulterade i att du får 10 free spins på Gonzo’s Quest idag efter kl. 12.00 som du kan spela med fram till midnatt. Efter 24.00 brinner dina free spins inne. Blir det så att Sverige vinner flera medaljer under en och samma dag så slår Unibet ihop alla vunna free spins till en hög som du sedan kan spela för dagen efter. Idag tog Sverige ytterligare OS-Guld i herrarnas stafett på längdskidor vilket innebär 10 nya färska free spins som du kan spel för i morgon.

Läs gärna igenom Unibets Regler och Villkor som du hittar under deras erbjudande på Unibet.

Vi på Svenskt Spel kan bara säga att vi gillar Unibets free spins-erbjudande skarpt med free spins för varje svensk OS-medalj, särskilt när vi tar Guld! GO SVERIGE!